Hac Long Trao Brasov

Inscrie-te la newsletter!

Competitii nationale si internationale

In activitatea competitionala, in palmaresul clubului se regaseste o medalie de bronz la Campionatele Nationale din 2008 la categoria tehnica grade, o medalie de argint la Campionatele Nationale de Arme din 2008, categoria tehnica grade, o medalie de argint la Cupa Salajului 2008, categoria lupta grade - pe echipe, o medalie de aur la Cupa Salajului 2008, la categoria tehnica grade, o medalie de bronz la Campionatul de Arme Traditionale 2009, categoria arme rare, o medalie de bronz la Campionatul National 2011, categoria tehnica centuri negre feminin, titlul de Campion National in 2012, la categoria lupta echipe grade, locul 3 grade masculin la Campionatul National de Co Vo Dao 2013 si locurile 2, 3 la proba de thao quyen masculin grade la Campionatul National de seniori 2013. O medalie de bronz la Campionatul National de Copii (4-6 ani fete) si o medalie de argint la aceeasi competitie (11-12 ani feminin).
De asemenea, sportivii ACS Hac Long Trao au obtinut in ultimii ani zeci de titluri la cupa 23 August, atat la probele de thao quyen (probe tehnice individuale) cat si la probele de song dau (lupta individuala sau pe echipe), o medalie de bronz la Campionatul European din Verona - Italia in luna martie a anului 2016 si o medalie de bronz la Campionatul European din Zurich - Elvetia in luna aprilie a anului 2019.

Cele 10 principii fundamentale ale Qwan Ki Do-ului

1) Atingerea celui mai inalt nivel tehnic prin efort, perseverenta, incredere in sine si respect pentru cei din jur.
2) Cultivarea corpului si a spiritului pentru binele sau si al altora si nu din vanitate sau orgoliu.
3) Sa fie adeptul virtutilor ce stau la baza stilului: corectitudine morala, dreptate, simplitate, modestie si ingaduinta.
4) Sa dezvolte stilul in conformitate cu nobilele traditii milenare transmise de Marii Maestri.
5) Sa fie uniti, sa cultive respectul fata de grade, instructori si conducatori precum si spiritul de fraternitate intre membri.
6) Sa vada in practica luptelor martiale un mijloc de progres si nu un scop in sine.
7) Sa fie sarguinciosi la cursuri, sa se perfectioneze prin autocritica.
8) Sa respecte toate celelalte scoli de Arte Martiale.
9) Sa respecte cu rigurozitate regulamentele Federatiei Mondiale de Qwan Ki Do si sa onoreze spiritul traditional al Artelor Martiale.
10) Sa nu foloseasca Artele Martiale decat in caz de legitima aparare.
Acceptarea sanctiunilor sau retragerea definitiva din metoda QWAN KI DO - QUAN KHI DAO in cazul nerespectarii "Celor 10 Principii Fundamentale"